آقاي آبگرمكن
 
نويسندگان
مطالب تصادفی
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 17
دیروز : 1
افراد آنلاین : 2
همه : 125
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

فصل تابستان است و همه به دنبال آب خنك هستند اما هميشه آب خنك نمي‌تواند جوابگوي شما باشد. بعضي وقت‌ها بايد دنبال آب گرم باشيد حتي در زل تابستان! اگر شما يك بار در زندگي تان از سرويس بهداشتي يا حمام استفاده كرده باشيد يا سر و كارتان به سينك ظرفشويي و ظرفها افتاده باشيد، خواهيد فهميد درباره چه موضوعي صحبت ميكنيم. آبگرمكن !

در اين مقاله مي‌خواهيم پيرامون اهميت آبگرمكن – البته از نوع برقي - با شما صحبت كنيم تا متوجه شويد چگونه مي توانيد از اين سيستم ها به خوبي بهره مند شويد. البته آبگرمكن برقي تفاوت هايي با ساير محصولات مشابه دارد كه آن ها را هم ذكر خواهيم كرد.

آبگرمكن برقي چگونه كار مي‌كند؟

آبگرمكن برقي  يك ورودي دارد كه به وسيله آن، از برق تغديه مي‌كند. وقتي شما در هرجاي خانه شير آب را باز كنيد، در داخل آبگرمكن برقي ، سنسوري قرار دارد كه بلافاصله متوجه حركت جريان آب شده و باعث فعال شدن هيترهاي دستگاه مي شود. سپس آب هاي موجود در مخزن آبگرمكن برقي  شروع به گرم شدن كرده و به سمت مصرف كننده ارسال مي‌گردد. زمانيكه شير آب بسته شود، هيترها خاموش شده و فرآيند انتقال آب متوقف مي‌شود.

تفاوت آبگرمكن برقي و آبگرمكن گازي

يك تفاوت بسيار ساده دارند! تفاوت آبگرمكن برقي و آبگرمكن گازي در ورودي آن هاست و در قسمت خروجي كاملا مشابه يكديگر عمل مي‌كنند. ورودي آبگرمكن گازي، كپسول گاز يا گاز شهري ست اما ورودي آبگرمكن برقي ، انرژي برق است.

آيا آبگرمكن برقي خوب است؟

در جواب بايد گفت اين موضوع بستگي به نوع استفاده شما دارد، اما اگر شما براي مصارف خانگي لازم داريد، جواب ما به شما به دلايل زير مثبت است:

  • ۱) نيازي به دودكش و گاز شهري ندارد.
  • ۲) خرابي كمتري دارد.
  • ۳) در روستاهايي كه دسترسي به گاز ندارند، آبگرمكن برقي گزينه مناسبي ست.
  • ۴) خطر احتراق و گازگرفتي ندارد.
  • ۵) هزينه نگهداري و سرويس پايين است.
  • ۶) نصب آن را حت است.
  • ۷) عمر زيادي دارد.
  • ۸) چنانچه از آبگرمكن برقي ديواري استفاده كنيد، مساحت كمتري اشغال مي‌شود.

نكته: با سرويس دوره اي المنت آبگرمكن برقي ، علاوه بر كاهش مصرف برق، كارآيي و عمر دستگاه را افزايش دهيد.

تفاوت آبگرمكن برقي مخزن دار و بدون مخزن

آبگرمكن برقي مخزن دار :

مصرف انرژي بالايي دارند زيرا آب را به مقدار زيادي (حدود ۳۰ تا ۸۰ گالن) در مخازن خود ذخيره كرده و هميشه آب را گرم و داغ نگه مي‌دارند. حتي اگر شما از آب استفاده نكنيد يا در مسافرت به سر ببريد. پراستفاده ترين مدل، همين است.

آبگرمكن برقي بدون مخزن :

نسبت به مدل قبلي، مصرف انرژي كمتري دارد زيرا فقط در زمان نياز به استفاده، آب را گرم مي‌كند. البته همين موضوع باعث مي‌شود وقتي شما در حال استفاده از ماشين لباسشويي هستيد، نتوانيد از آب گرم براي شستشو و استحمام استفاده كنيد. به همين منظور افراد از چند آبگرمكن برقي بدون مخزن براي مصارف گوناگون در منزل استفاده مي‌كنند.

قيمت آبگرمكن برقي بدون مخزن، دو برابر قيمت مدل مخزن دار آن است.

ممكن است برايتان سوال پيش بيايد فرق آبگرمكن برقي با پكيج چيست!

اين هم جواب ساده اي دارد. آبگرمكن برقي فقط باعث مي‌شود آب مصرفي گرم شود اما پكيج  علاوه بر گرم كردن آب، وظيفه گرم كردن محيط خانه را دارد. آبي كه در داخل پكيج گرم مي‌شود، به داخل راديتورها يا سيستم هاي گرمايشي رفته و از آن طريق باعث گرم شدن خانه مي‌شود.

چند مورد مصرفي براي آبگرمكن برقي​

  • ۱) ممكن است افرادي كه در روستا زندگي مي‌كنند و كساني كه براي تعطيلات در ويلاهايشان به سر مي‌برند، داراي اختلاف طبقاتي باشند اما يك وجه اشتراك به اسم آبگرمكن برقي دارند. هر دوي آن ها به دليل آنكه ممكن است از شهر فاصله داشته باشند يا از طريق گاز شهري تامين نشوند، استفاده از انرژي برق بهترين راه براي گرم كردن آب هاي مصرفي است.
  • ۲) افرادي كه در كانكس ها زندگي يا فعاليت مي‌كنند، امكان لوله كشي و استفاده از گاز شهري را ندارند، به همين خاطر از آبگرمكن برقي استفاده مي‌كنند.
  • ۳) مكان هايي كه ممكن است نسبت به آلاينده ها حساس باشند، بهتر است از آبگرمكن برقي استفاده نمايند.
  • ۴) از اين سيستم، براي گرم كردن آب مصرفي خانه هاي كوچك و متوسط استفاده مي‌شود. براي خانه هاي بزرگ كه چندين منبع آبي دارند، توصيه نمي‌شود.
  • ۵) استفاده از آبگرمكن برقي شما را نسبت به ساير واحدها و طبقات مستقل مي‌كند.

برويم سراغ انواع آبگرمكن برقي

آبگرمكن برقي بر اساس نوع نياز داراي انواع مختلفي بوده و نمي‌توان گفت بهترين آبگرمكن برقي كدام است. در ادامه از نظر بعضي پارامترها، آبگرمكن فوق، تقسيم بندي شده:

۱) ديواري يا زميني: 

پيش‌تر هم گفتيم كه آبگرمكن برقي ديواري مساحت كمتري اشغال مي‌كند و البته براي خانه هاي كوچك و متوسط مناسب است. اما از نوع زميني، براي مساحت هاي بزرگتر استفاده مي‌شود زيرا بار حرارتي بيشتري توليد مي‌كند.

۲) ورودي: 

در دو نوع تك فاز و سه فاز موجود است كه با توجه به نوع و مقدار مصرف انتخاب مي‌شوند.

۳) از نظر ابعاد و بار حرارتي:

اين دستگاه در ابعاد مختلفي طراحي شده كه همين موضوع، مقدار بار حرارتي آن را هم تغيير مي‌دهد. با توجه به محل، شرايط و متراژي كه داريد، مي توانيد مدل مورد نيازتان را تهيه فرماييد.

چكيده
مروري داشته باشيم بر آنچه كه گفته شد:
  • ۱) طرز كار
  • ۲) تفاوت آبگرمكن برقي و گازي
  • ۳) جواب به يك پرسش مهم
  • ۴) تفاوت آبگرمكن برقي مخزن دار و بدون مخزن
  • ۵) فرق آبگرمكن برقي با پكيج
  • ۶) موارد مصرفي
  • ۷) انواع
پيشتر هم ذكر كرديم كه هنگام خريد آبگرمكن برقي بايستي شرايط محل استفاده از آن را سنجيده و سپس اقدام به خريد نماييد. بهتر است تمام اطلاعات مورد نياز را در اختيار فروشنده قرار دهيد تا او بتواند طبق نياز شما، دستگاه تان را انتخاب كند. گاهي اوقات نداشتن اطلاعات يا دادن اطلاعات غلط به فروشنده، باعث مي‌شود هزينه هاي زيادي را متقبل شده يا انتظاراتي كه از دستگاه داريد، برآورده نشود.
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ ] [ ۱۲:۱۷:۰۷ ] [ ايمان اقدسي ]
{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]
.: Weblog Themes By ratablog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب